Incognito-appen bjuder in användare på en resa med belöningar upp till 1 BTC

Incognito bjuder in användare på sin nyligen lanserade skattjakt med priser på BTC och mer.

Incognito-appen, som tillåter användare att skicka Bitcoin Up anonymt, har lanserat en skattjakt med upp till 1 BTC i belöningar och mer.

I inbjudan till Privacy Quest sa Incognito:

„Du är inbjuden till en sekretessuppdrag! Lös ledtrådar för att hitta dolda koder och vinn priser på BTC, PRV, XMR, noder och mer … Nya ledtrådar kommer att släppa slumpmässigt under de närmaste dagarna. ”

Syftet med skattjakten är att hjälpa sekretessprojektet att undersöka utmaningar kring integritet online.

Sekretessprojektet gav vidare information om hur man spelar spelet i Incognito-appen. Quest-tokens lagras i skattkistor och skulle användas för att snurra turhjulet för att vinna priser.

Incognito förklarade vidare att det krävs ett antal personer för att öppna en bröstkorg. Om någon öppnar en bröstkorg men det erforderliga antalet människor inte behöver personen behöva vänta på att andra ska lösa samma bröstkorg.

På tal med CryptoBriefing sa Incognito-projektledaren Andrey Bugaevski:

”Många människor i kryptosfären har ingen aning om att de är helt utsatta. Utan att vara alarmerande ville vi uppmärksamma integritetsproblemet på ett engagerande, intressant sätt – och ta användarna med på en resa genom de bästa integritetslösningarna som redan finns för dem. ”