BITCOIN DIE EEN CRUCIAAL NIVEAU IN DE STEUN DRAAIT, KAN EEN WILDE STIERTREND VEROORZAKEN…

  • Bitcoin heeft de winsten kunnen handhaven die het gisteren heeft gepost nadat het een scherpe verzameling zag die het tot hoogte van $9.800 van zijn recente laagste punten van $9.200 leidde.
  • Deze beweging was onverwacht, en gaf zeker een impuls aan de crypto’s stierenkoffer…
  • Dit gezegd zijnde, blijft BTC nog steeds stevig binnen zijn lange handelsrange.
  • Of het in staat is om dit momentum te behouden kan afhangen van het feit of het in staat is om een cruciaal niveau in de ondersteuning om te zetten.
  • Een bevestiging van dit vorige weerstandsniveau dat steun wordt, zou volgens analisten genoeg kunnen zijn om een wilde stiertrend op gang te brengen.

Bitcoin en de geaggregeerde cryptocurrency markt waren in staat om enkele procenten aan hun marktcapsules toe te voegen tijdens een scherpe beweging die gisteren werd gezien.

Deze stijging kwam plotseling tot stand en markeerde een resolutie voor de krappe handel in de crypto van de afgelopen week rond de 9.400 dollar.

Ondanks het doorbreken van de korte termijn consolidatietrend, blijft BTC nog steeds vastzitten binnen het macrohandelsbereik tussen $9.000 en $10.000. Geen van deze niveaus zijn de afgelopen weken stevig doorbroken door stieren of beren.

Kopers zouden echter op het punt kunnen staan om een enorme opwaartse beweging te katalyseren als ze in staat zijn om één belangrijk niveau om te zetten in steun.

BITCOIN DUWT HOGER NAARMATE DE STIERENKOFFER STERKER WORDT.

Op het moment van schrijven is Bitcoin iets minder dan 2% gestegen tegen de huidige prijs van $9.615. Dit is rond het niveau waarop het ’s nachts en in de tijd na de rally van de recente lows handelde.

De recente rally stuurde BTC naar een hoogtepunt van $9.800, maar de weerstand bleek hier zwaar te zijn en leidde tot een snelle daling.

Een interessant technisch patroon dat lijkt te voorspellen wanneer Bitcoin upswings ziet, is de wolkformatie.

Een populaire analist wees erop dat de benchmark-crypto elke keer dat de wolk het risico loopt om bearish te flippen, rally’s binnen het macrohandelsbereik heeft gepost.

Deze rallies zijn meestal onhoudbaar, waardoor hij ze „scam pumps“ noemt.

„Iemand wil niet dat de wolk berenklapper wordt. Elke keer dat hij inches van de dood oversteekt, wordt hij onmiddellijk gevolgd door een oplichterspomp“, legde hij uit.

HIER IS HET CRUCIALE NIVEAU DAT STIEREN MOETEN BEVESTIGEN ALS STEUN OM EEN RALLY TE ONTKETENEN…

Er is één niveau dat een intense rally zou kunnen ontketenen – ervan uitgaande dat stieren in staat zijn om het te bevestigen als steun.

Dit niveau is $9.500, en zijn vorige status als een sterk weerstandsniveau betekent dat stieren een steun-weerstand flip kunnen plaatsen als ze in staat zijn om het vurig te verdedigen.

Een analist is van mening dat dit cruciaal is voor stieren en dat het een wilde rally kan ontketenen in het vijfcijferige prijsgebied.

„BTC LTF Update: Prijs mooi terug boven dit $9500 niveau dat zo cruciaal is voor stieren om in steun te flippen als we hoger willen gaan, ik zou graag een nieuwe lange geplaatst op de hertest krijgen zolang het tekenen van steunende PA blijft tonen. Geen reden voor mij om kort te zijn,“ verklaarde hij.